Nelos-Grillin historiaa

Nelos-Grilli -84

Legendaarinen Nelos-Grilli aloitti toimintansa vuonna 1984. Aluksi herkulliset hampurilaiset paistettiin kuvassa näkyvässä "pikkugrillissä". Pikkugrilli muistuttaa Nelos-Grillin huikeasta historiasta tönättämällä edelleen nykyisen Nelos-Grillin vieressä. Vähän on vanha grillikoppero kiikallaan ja kaakallaan, mutta annetakoon se hänelle anteeksi. Monta tarinaa olisi tälläkin kopperolla kerrotavanaan!

Vuosi -87

No ei menny kauaa kun oli jo Nelos-Grillin mainioiden murkinoiden maine levinnyt jo niin paljon, että pikkugrilli jäi pieneksi. Piti tilalle tehä isompi ja pikkusen paremmalle paikalle. Niinpä vuonna 1987 nikkaroitiin torppa, jossa nykyinenkin Nelos-Grilli palvelee.

1992

No jo se vain jatku: Nelos-Grillin nousukiito! Piti vielä terassaki tehä, että mahtuvat kaikki sisälle! Uusi paviljonki korkattiin käyttöön 1992. Samalla penslattiin Grilli kirkkaan keltaseksi.

Kuvateksti

No jo taas vaihettiin väriä, tällä kertaa pinkiksi. Niin pinkiksi, että kuulemma olivat maalikaupassakin kauhistelleet valintaan. Näin kuulemma 2005. Sisätilat ehostettiin tietty kans samalla kertaa.
No sitten: Legendaarinen Nelos-Grilli täytti 30 vuotta! Puikkoihin astuivat samalla uudet yrittäjät: emäntä on länkisäärinen lappilainen, isäntä junan tuoma. Nykyisten jo Iiläistyneet. Pistivät vähän Grilliä uusiksi ja tammikuussa 2015 avasivat ovet.

2015